Dromen realiseren!

U heeft een kavel in optie of misschien al wel gekocht en wilt hier uw droomhuis op laten bouwen. Leuk! Spannend! Een droom werkelijkheid maken, dat is toch één van de mooiste dingen in het leven! Maar hoe nu verder?

Er komt een drukke periode op u af. Leuke dingen zoals het ontwerpen, keuzes maken over de indeling, de afwerking en de inrichting. Uiteraard zijn er ook de minder leuke, maar wel hele belangrijke onderdelen die moeten gebeuren. Denk hierbij aan het voorbereiden en aanvragen van de benodigde vergunningen, het opstellen van contracten en misschien nog wel het minst leuke, de financiën. Help, waar begin ik? 

Nillezen Vastgoed helpt u.

Wij begeleiden u zorgeloos door het gehele traject. Dus niet alleen tijdens de voorbereiding maar ook tijdens de bouw en de oplevering. Vanaf het idee tot aan de sleuteloverdracht en vanaf de afhandeling van de opleverpunten tot en met het aanleveren van de bouwadministratie. 

Heeft u zelf genoeg kennis, tijd en zin om een cascowoning zelf bouwkundig en installatietechnisch af te werken? Dan laten wij de woning bouwen zover u dat wilt en mag binnen de huidige regels. Hierna kunt u het zonder of met (aangepaste) begeleiding vanuit Nillezen Vastgoed helemaal naar eigen smaak en met eigen handen af maken tot uw eigen nieuwe thuis!

Voor specifieke onderdelen binnen de ontwikkeling of projectfases kunt u ook gebruiken maken van advies en ondersteuning op maat. Leg ons uw wensen en verwachtingen voor, dan kijken we samen naar wat beste werkwijze is die hierbij past.

Samen realiseren wij uw nieuwe thuis!