Uw nieuwe thuis!

Heeft u een mooie kavel op het oog of misschien al een mooi stukje grond in bezit en altijd al het idee gehad om zelf uw droomwoning te ontwerpen en bouwen? Wat een leuk en goed idee, een plek helemaal voor uzelf en helemaal naar uw eigen smaak en wensen. Een huis waar werkelijk thuis bent!

Bij de ontwikkeling van uw nieuwe thuis komt veel kijken. Om uw dromen en wensen vanuit uw hoofd te verwerken in een ontwerp, te laten bouwen, af te werken en in te richten zijn er een hoop vragen die moeten worden beantwoord.
Wat wil ik? Wat kan ik? Wat mag ik? Hoe moet het en wie heb ik allemaal nodig? Zomaar een aantal vragen waar we rekening mee moeten houden.
Het liefst bent u bezig met wat wil ik en wat kan ik? Het belangrijkste voor u is immers het resultaat. Voldoet de woning aan mijn wensen en is het binnen mijn budget. Heb ik mijn droomhuis, mijn nieuwe thuis!

Wat u mag en hoe het moet, dat zijn vragen die u waarschijnlijk niet goed, of helemaal niet kunt beantwoorden. Elke plaats heeft andere regels en elke woning is anders, hierdoor zijn er ook geen gemakkelijke antwoorden op deze vragen. Het is een intensieve zoektocht naar de te nemen acties om het project goed te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan de regels vanuit het bestemmingsplan, het regelen van de vergunningen, welke procedures er gevolgd moeten worden, welke onderzoeken zijn er nodig en het vinden van goede en betrouwbare architect, constructeur en aannemer. Dit zijn niet de bezigheden waar u graag uw tijd insteekt. Ook de administratie zoals contracten, vergaderingen, termijnschema’s e.d. zullen voor u niet de meest favoriete onderdelen zijn.

Wij als Nillezen Vastgoed doen dit voor u! 

Vanaf het kennismakingsgesprek tot aan de afronding van het onderhoudstermijn nemen wij u bij de hand en gaan samen werken aan uw nieuwe thuis!

Voor een toelichting op de werkwijze zie menu "werkwijze".