Bestaand wordt nieuwe thuis

Net als bij het realiseren van een nieuwbouwwoning komt er bij het verbouwen en/of renoveren van uw woning een hoop kijken alvorens u daadwerkelijk kunt beginnen met de werkelijke uitvoering. Ook hier krijgt u namelijk te maken met o.a. de vergunning, de regelgeving, diverse adviseurs en het financiële gedeelte. Eèn van de grootste en logische verschillen is dat u met een bestaande situatie te maken heeft. Hierdoor zijn o.a. de vergunningen wat uitgebreider en ingewikkelder. Er gelden andere regels.

Nu het startpunt geen lege kavel is maar een bestaande situatie, verhoogt dit de kans op "verborgen" gebreken. Verrassingen waar u niet op zit te wachten. Vaak is het erg lastig, soms onmogelijk de bestaande situatie helemaal in beeld te krijgen en komen er tijdens de uitvoering, tegenvallers naar voren. Dit is bijna niet te voorkomen maar wel te minimaliseren.

Wat kunt u verwachten van Nillezen Vastgoed

Het begeleiden van het project van idee tot en met de oplevering waarbij we in de voorbereiding extra aandacht geven aan het minimaliseren van onaangename verrassingen. Het opstellen van planningen waar we ruimte inbouwen op basis van reële verwachtingen en het maken van heldere afspraken met betrokken partijen over hoe om te gaan met eventuele tegenvallers. Hierdoor ligt er een goede basis waarmee problemen, op het moment dat ze tijdens de uitvoering daadwerkelijk naar voren komen, snel en zorgvuldig kunnen worden aangepakt.

Kortom, door een goede, uitgebreide voorbereiding met duidelijke afspraken en een actieve deelname aan het uitvoeringsproces zorgen we ervoor dat het werk zo soepel mogelijk verloopt en onder controle is.

Voor een toelichting op de werkwijze zie menu "werkwijze".